Pikavippi 24/7

Tutustu erilaisiin pikavippipalveluihin ja hae käyttöösi pikavippi 24/7. Useimmat vippipalvelut maksavat vipit tilille heti.

On mahdollista hakea pikavippi 24/7 eli vuorokauden ympäri minä tahansa viikonpäivänä. Vippien saamiseen tilille liittyy kuitenkin rajoituksia, eikä yleensä ole valitettavasti mahdollista saada tilille yöllä, sillä vippien maksu asiakkaille yöaikaan on lailla kielletty. Vielä joitakin vuosia sitten oli vielä sallittua maksaa lainaa öisin, mutta kun pikavippien aiheuttamista haitoista ja ongelmista alettiin keskustella enemmän, päädyttiin kieltämään vippien maksu öisin. Kiellon taustalla on ajatus, että jos on mahdollista saada lainaa 24/7, moni ottaa vippiä iltaisin ja öisin humalassa ja harkitsematta.

On toki edelleen täysin sallittua hakea vippi eli vaikka täysin harkitsematta baarissa keskellä yötä. Vippiä ei vain saa käyttöönsä saman tien, vaan vasta seuraavana aamuna. Se, mihin aikaan yöllä otettu vippi lopulta kolahtaa pankkitilille, riippuu vippifirman aukioloajoista. Moni vippipaikka alkaa maksaa yöllä haettuja lainoja heti aamulla kello 7, osa aukeaa myöhemmin.

Lähes koska tahansa voi tulla yllättäen sellainen tilanne, että on saatava vippi tai laina, ja siksi moni toivoo, että olisi mahdollista saada vippi 24/7. Paras tapa ehkäistä äkillistä vipin tarvetta on tietysti ennakkoon säästäminen, ja se onkin suositeltavaa. Talousneuvojat suosittelevat usein, että säästössä olisi vähintään yhden kuukauden palkkaa vastaava määrä rahaa. Jos palkka tai muut tulot ovat kuitenkin pienet, on säästäminen tietysti melko haasteellista. Vaikka tuloja olisikin, esimerkiksi asumiskustannukset ja vuokra, lainanlyhennykset ja mahdolliset lasten tarpeet nielevät paljon rahaa. Siksi säästäminen ei aina onnistu, vaikka sen tietäisikin järkeväksi.

Jos sinulla on silloin tällöin sellainen tilanne, että olisi tarpeen saada pikavippi 24/7 eli myös yöllä, yritä laittaa rahaa säästöön edes satasen pikavipin verran. Salli itsesi ottaa säästetty vippi käyttöösi vain silloin, jos sitä todella tarvitset, ja maksa vippi takaisin säästötilillesi tai säästöpossuusi samalla aikataululla kuin maksaisit pikavipinkin. Voit vielä tarkistaa, paljonko oikea vippi maksaisi, ja maksaa itsellesi ”lainastasi” korkoa saman verran! Seuraavalla kerralla säästössäsi on siten enemmän rahaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *